lunes, 9 de enero de 2023

Explicació de l'activitat "El meu Nadal" (9/01/23)

Estimades famílies...

Aquest trimestre es realitzarà l'activitat "EL MEU NADAL". Entrarà dins l'àrea de Llengua Catalana.

Consisteix en contar en CATALÀ allò més significatiu per ells/elles d' aquest Nadal🎄 i, si volen, per fer-ho més atractiu, ho poden acompanyar d'algun objecte, o de  fotos, o videos, o poden fer una presentació/ Power Point amb un recull de fotos. Si se'ls acud una altra idea també val, sempre que es respecti l'objectiu de l'activitat:

Contar en veu alta "El meu Nadal".


INSTRUCCIONS:


*És aconsellable practicar l'exposició a casa un parell de vegades en veu alta, ja que els dóna confiança una vegada ho han de fer davant dels companys. 

*S'ha d'evitar que es quedin callats. No es tracta només de mostrar les fotos o els objectes que duguin, sino de contar estructuradament  algun esdeveniment especial d'aquest Nadal o un resum d'allò que s'hagi fet durant les vacances.

*Que pensin que ho han de practicar en Català.


Aquesta activitat fomenta l'expressió oral del que parla i el respecte del que escolta, a més de sentir-se protagonistes durant una estona, que també els agrada bastant.
El dia  en el que hauran de fer l’exposició el triaran ells/elles  aquesta setmana i duran un post-it aferrat a l'agenda.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.🙏

Salutacions!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRÀCIES!!!💖

  Estimades famílies... 💖 Vull agrair enormement la vostra assistència a les tutories finals.  He estat molt satisfeta de poder acomiadar-m...