viernes, 23 de diciembre de 2022

Activitat “El meu Nadal” per després de vacances (22/12/22)

  Estimades famílies...

El pròxim trimestre es realitzarà l'activitat PRESENTACIÓ:"EL MEU NADAL". Entrarà dins l'àrea de Llengua Catalana i és una activitat d’expressió oral.

Consisteix en contar el moment o moments més significatius per ells/elles d' aquest Nadal🎄 i, si volen,  ho poden acompanyar d'algun objecte, fotos, videos, presentació/ Power Point o allò que ells vulguin.

Per posar un exemple: podrien triar contar què va passar el dia que varen anar a tirar la carta a la " Bústia Reial", o el vespre de la "Cavalcada de Reis" o la nit del "Pare Noel", o fer un resum de totes les "Festes de Nadal".

Vos ho coment només perquè ho tingueu en compte a l’hora de fer fotos o videos aquest Nadal, per si els poden utilitzar després en aquesta feina.

Per favor, molt important!!
No és necessari que aquestes vacances vos preocupeu per muntar res ni que ells/elles practiquin res. Tindran temps de preparar-ho pel gener.
En tornar de vacances ja es triarà el dia per exposar i es donaran alguns consells de com fer- ho.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.🙏

Salutacions cordials!!😊

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRÀCIES!!!💖

  Estimades famílies... 💖 Vull agrair enormement la vostra assistència a les tutories finals.  He estat molt satisfeta de poder acomiadar-m...