jueves, 24 de noviembre de 2022

"Trabalenguas" al Drive (24/11/22)

 Estimades famílies...

Aquest cap de setmana duen un "TRABALENGUAS" (de la lletra "R"), que ells/elles han triat entre quatre models, per copiar a la fitxa corresponent i també per practicar. L'han de dir el més ràpid possible; pot ser de memòria o llegint-lo. Quan l'hagin practicat suficient i ho sàpiguen dir el més ràpid possible sense equivocar-se,  els haureu de gravar, bé en video o només l'audio, (com vulguin) i l'haureu de pujar a la seva carpeta DRIVE, utilitzant el seu correu de l'escola.

No vos preocupeu...NO s'ha de pujar  aquest cap de setmana! Duen apuntat a l'agenda fins quin dia tenen com a data màxima: 5 de desembre.

 És preferible que la setmana que ve revisem el copiat i ho practiquem a classe alguna vegada. Després, la setmana que ve, ja ho gravaran i ho veurem a la nostra pissarra digital.

La ruta per pujar al Drive  és: 

DRIVE -UNITATS COMPARTIDES: ALUMNAT- CURS 22-23-

PRIMÀRIA-SEGON - CARPETA DE L'ALUMNE/A.

Per a aquells de vosaltres que no hagi fet mai això (pujar un arxiu al DRIVE), faré una entrada específica tot d'una pugui.


Aquí teniu l'enllaç a l'entrada específica que explica com pujar un arxiu al Drive.

👇

Pujar un arxiu al Drive

Salutacions!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRÀCIES!!!💖

  Estimades famílies... 💖 Vull agrair enormement la vostra assistència a les tutories finals.  He estat molt satisfeta de poder acomiadar-m...